Ohjeet nimenhuutoon

Tunnuksen aktivointi

  • Saat sähköpostiisi viestin, jossa lukee tunnuksesi sekä salasana.
  • Paina "aktivoi tunnus".
  • Tämän jälkeen paina kirjaudu sisään (vaatii sähköpostisi ja salasanan, jonka sait sähköpostin mukana) ja näin olet aktivoinut tunnuksesi.

Nimenhuudon käyttö

Tapahtumat / Tulevat tapahtumat sivulta löydät kaikki jo lisätyt koulutukset jne. Klikkaamalla tapahtumaa (kartta/päivämäärä kohdasta) löydät lisätietoa tapahtumasta mikäli niitä on laitettu.

Nimenhuuto lähettää jäsenille automaattisesti muistutuksia tulevista tapahtumista.

  • IN (peukalo ylöspäin) olet tulossa kyseiseen koulutukseen / ilmaisvuorolle / yhteislenkille.
  • OUT (peukalo alespäin) et ole tulossa kyseiseen koulutukseen / ilmaisvuorolle / yhteislenkille.

Koulutuksiin / Yhteislenkeille tulee ilmoittautua viimeistään edellispäivään kello 18 mennessä. Eli esimerkiksi näyttelytreeni on perjantaina 3.3. kello 15.00, tulee sinun olla laittanut itsesi "IN" torstaihin 2.3. kello 18.00 mennessä. Kouluttajien ei tarvitse saapua paikalle mikäli osallistujia ei ole, siksi on tärkeää muistaa ilmoittaa itsensä tulevaksi. Mikäli sairastut / estyt muuten pääsemästä käythän laittamassa itsesi "OUT", jotta kouluttaja tietää ettet ole tulossa. Paikkoja koulutuksiin myydään välillä seuran ulkopuolisille ja talvikautena osallistujamäärä on rajattu, siksikin on tärkeää merkitä ajoissa itsensä saapuvaksi.

Ilmaisvuoroon tulee ilmottautua viimeistään tunti ennen vuoron alkua. Ilmaisvuoron "lisätietoihin" tulee koodi ennen vuoron alkua, mikäli vuorolle on menijöitä. Koodilla saa treenitilan oven vieressä olevan laatikon auki, jossa on on avain oven avaamiseen. Laita avain heti oven avaamisen jälkeen takaisin laatikkoon ja sotke koodi. Muista lähtiessäsi tarkistaa että sammutit kaikki valot ja että ovi menee lukkoon!