Jäsenille

Mikäli sinua kiinnostaa jäsenyys, luethan tämän sivun.

Tältä sivulta löydät tärkeät tiedot HyHan jäsenyyteen liittyen. Mikäli joku asia jää vielä mietityttämään, laitathan sähköpostia!

HyHa käyttää nimenhuutoa

Nimenhuuto.com on "kuka on tulossa treeneihin" -palvelu. Nimenhuutoon lisätään jokainen jäsen ja sen käyttöön saat tunnukset jäseneksi hyväksymisen yhteydessä. Nimenhuudosta näet kaikki arkitottelevaisuus- ja näyttelytreenit, ilmaisvuorot sekä yhteislenkit. Nimenhuudon kautta ilmottaudutaan edellä mainittuihin aktiviteetteihin. Ohjeet nimenhuudon käyttöön löydät täältä.

Treenimahdollisuudet

Omatoimitreenioikeus ostetaan yhdistykseltä sähköpostilla: hyvanmielenkoiraharrastajatry@gmail.com

Lähetä sähköpostilla pankkikuitti omatoimitreenioikeuden maksusta joka kuukausi kun haluat treenioikeuden. Treenioikeus (35€) maksetaan HyHan tilille FI71 5506 0020 2062 21, viite 4488. Ensimmäisellä kerralla (sekä aina kun koodi vaihtuu) saat paluupostilla koodin mikä laitetaan jokaisen vuoron varauksen yhteydessä "alennuskoodi" kohtaan.

Omatoimioikeus on voimassa kyseisen kalenterikuukauden loppuun asti, ilmoita mikäli maksat oikeuden vasta seuraavalle kuukaudelle. Huomioithan treenioikeutta ostaessasi mahdollisen muutaman päivän viiveen viestiin vastaamisessa, jossa saat koodin.

Omatoimioikeuden ostanut henkilö voi varata enintään 1 tunnin kerrallaan.

Omatoimivuorolaisen kaverimaksu 8€ maksetaan HyHan tilille FI71 5506 0020 2062 21, viite 4488.

Kaikki irtovuorot varataan koirakeskuksen kalenterin kautta josta varataan myös vuorot omatoimitreenioikeuden oston jälkeen. Koirakeskuksen tarjoaman irtovuoron alennukseen saa koodin sähköpostilla jäseneksi hyväksymisen yhteydessä.

Muista tutustua treenitilan sääntöihin, ennen varauksen tekemistä.

Viikkoryhmäpaikat

HyHalla pyörii viikkoryhmiä rally-tokosta, tokosta sekä agilitystä. Ryhmiä on sekä omatoimisia että ohjattuja. Viikkoryhmäpaikka sisältää omatoimitreenioikeuden Koirakeskuksen treenitilaan.

Viikkoryhmäpaikka (40€) maksetaan HyHan tilille FI71 5506 0020 2062 21, viite 4488. Jäsen itse huolehtii viikkoryhmäpaikan maksusta. Ryhmäpaikka maksetaan joka kuukausi ennakkoon ennen seuraavan kuun alkua tai halutessasi voit maksaa myös useamman kuukauden ennakkoon. Esimerkiksi tammikuussa maksetaan helmikuun ryhmäpaikka.

Viikkoryhmään sitoudutaan ja niissä on kuukauden irtosanomisaika (meneillään oleva kuukausi plus seuraava kuukausi). Mikäli haluat lopettaa ryhmässä, laitathan sähköpostia! 

Viikkoryhmiihin liittyvät asiat alla olevaan sähköpostiin:

hyharyhmapaikat@gmail.com 

Arkitottelevaisuus- ja näyttelytreenit 

Arkitottelevaisuus- ja näyttelytreenit (5€) voi maksaa käteisellä paikanpäällä ennen treenin alkua tai ennakkoon HyHan tilille FI71 5506 0020 2062 21, viite 1313.

Treeneihin voi ostaa myös kuuden (6) kerran kortin. Yksi sama kortti käy niin arkitottelevaisuus- kuin näyttelytreeneihin. Kortin voi maksaa ennakkoon tilille yllä olevilla ohjeilla tai maksaa käteisellä paikanpäällä. Kortti maksaa 25€, joten kortilla saat yhden treenin ilmaiseksi. Kortin saat treeneistä maksukuittia / käteistä vastaan ensimmäisellä treenikerralla joka korttiin merkitään.

Arkitottelevaisuus- ja näyttelytreenien muistilista

 • Maksimiosallistumismäärä on 8 koirakkoa
 • Kouluttaminen ja käsittely tapahtuu koiralähtöisesti kaikissa HyHan koulutuksissa.
 • Arkitottelevaisuustreeneihin tullaan normaalissa kaulapannassa/valjaissa. Näyttelytreeneihin näyttelyhihnassa.
 • Odotathan hallin pihalla että teidät tullaan hakemaan sisälle. Annetaan edellisen treenaajan poistua rauhassa.
 • Ota mukaan koirallesi maistuvia herkkuja ja/tai lelu sekä hyvää mieltä!

Tulevat treenit löytyvät nimenhuudosta

Ilmaisvuorot

Ilmaisvuoro on ilmainen ja avoin kaikille seuran jäsenille. Treeni on omatoiminen, eikä niissä ole ohjausta. Treenivuoro on tarkoitettu pääasiassa koirahäiriötreeneihin, mutta treenaajat saavat keskenään sopia mitä haluavat tehdä. Vapaavuoroja on noin kerran kuukaudessa ja ne kestävät yhden tunnin.

 • Treenit pidetään Koirakeskuksen treenitilassa jonka HyHa on vuokrannut jäsenten käyttöön.
 • Luethan treenitilan säännöt ennen treenejä!
 • Mene halliin aina ensin ilman koiraa sopimaan treeneistä muiden treenaajien kanssa.
 • Nimenhuutoon, ilmaisvuoron "lisätietoihin" tulee koodi ennen vuoron alkua. Koodilla saa treenitilan oven vieressä olevan laatikon auki, jossa on on avain oven avaamiseen. Laita avain heti oven avaamisen jälkeen takaisin laatikkoon ja sotke koodi. Muista lähtiessäsi tarkistaa että sammutit kaikki valot ja että ovi menee lukkoon!

Tulevat ilmaisvuorot löytyvät nimenhuudosta

Yhteislenkit

Hyha järjestää jäsenilleen kuukausittain yhteislenkin. Lenkkien ympäristö vaihtelee kaupungin hulinasta luonnon rauhaan ja toiveita seuraavalle lenkille saa ehdottaa!

Yhteislenkin pakkasraja on n. -15 astetta ja helleraja n. +25 astetta. Sateella lenkki järjestetään, ukkostaessa lenkki siirretään / perutaan. Tarkistathan noin tuntia ennen lenkin alkua nimenhuudosta, ettei sinne ole tullut tietoa lenkin peruutuksesta.

Yhteislenkin muistilista 

 • Voit osallistua lenkille koiran/koirien kanssa tai ilman.
 • Jäsenen mukana ovat myös kaverit tervetulleita lenkkeilemään.
 • Lenkillä kaikki koirat pidetään kytkettyinä.
 • Anna tilaa muille, älä anna koirasi moikata toista ilman omistajan lupaa.
 • Ota tarvittaessa tilaa myös omalle koirallesi. Tärkeintä on saada koirille hyviä kokemuksia, muista myös palkita koiraa.
 • Kunnioitetaan myös muita tiellä liikkuvia ja annetaan heille tilaa.
 • Siivoa oman koirasi jätökset.
 • Muista heijastin (ja valo) pimeän aikaan.
 • Lämpimällä kelillä on hyvä varata vettä mukaan itselle sekä koiralle.
 • Ota mukaan koirallesi maistuvia herkkuja ja/tai lelu sekä hyvää mieltä!
 • Lenkki järjestetään mikäli osallistujia on vähintään viisi.

Seuraavan yhteislenkin löytyvät nimenhuudosta, mikäli lenkin ajankohta on jo päätetty. Lenkistä pyritään ilmoittamaan pari viikkoa / viikko etukäteen. Muista ilmottautua lenkille nimenhuudon kautta!